Home

 

 Missie = uw succes

Your Business Our Call

worden suspects – prospects en vervolgens nieuwe klanten! 

click op bel mij nu voor contactformulier! 

BEL MIJ NU!  

 

 

Verkoopondersteuning op maat van Start naar Finish.

 

 

Uw Partner in B2B Sales

 

Met veel passie en enthousiasme ondersteunt Sales4orce bedrijven die voor een bepaalde periode of een specifiek doel meer slagkracht nodig hebben op het gebied van accountmanagement en/of Sales! 

Waar passie is, zal succes volgen.


Verkopen is topsport, winnen is belangrijker dan meedoen.

Passie voor Sales  -   Verkopen is een vak

 

Hoe verkoop ik mijn product voor een goede prijs? Dat is zo'n beetje de kern van het ondernemerschap. Toch zijn er ondernemers die denken dat als het product maar goed is  de rest vanzelf komt. Ten onrechte, verkopen is een vak. 

 

De drempel om aan (koude) acquisitie te doen voor de meeste ondernemers erg hoog. Hoe pak je dat aan? Waar vind je die nieuwe klanten en hoe kom je met hen in contact?

 

De grootste uitdaging is om voldoende klanten te krijgen, en dat is een continue proces. Haal meer uit je verkoop en acquisitie, schakel Sales4orce in, wij openen deuren die anders gesloten blijven. Sales4orce ziet iedere opdracht als een partnership, een samenwerking waarin alle partijen doen waar ze goed in zijn, om samen tot het gewenste resultaat te komen. Wij helpen u met het vergroten van de commerciële Slagkracht van uw bedrijf. Wij zijn Sales, wij ademen Sales.

Het aantrekken van potentiële klanten is een must voor ieder bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden om klanten te vinden. Acquisitie is een ongoing proces. Bedrijven die continue investeren in acquisitie, zien een continue aanwas van nieuwe opdrachten. In economisch moeilijke tijden, is acquisitie een belangrijk onderdeel van uw strategie. Nieuwe klanten en meer omzet zorgen ervoor dat uw bedrijf blijft groeien. Sales4orce kan u helpen bij het vinden van nieuwe klanten, maar ook bij het loyaal maken van bestaande klanten.

 


 

Van contact tot contract. Dat is onze basisbelofte die we waarmaken voor een gevarieerde groep klanten. Sales4orce adviseert, ondersteunt en voert uit als succesvolle acquisitie het doel is.